Vandali nad policijske avte

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V Trebnjem so policisti včeraj naleteli na počečkane zadnje dele petih službenih vozil.
Oglej si celoten članek

Neznanci so se z razpršilcem policijskih vozil lotili na parkirnem prostoru trebanjske policijske postaje, in sicer v noči s torka na sredo. Da se je na parkirišču dogajalo nekaj nezakonitega, so policisti opazili včeraj zjutraj.

Predstavnica za odnose z javnostmi na Policijski upravi Novo mesto Alenka Drenik pri tem pove, da premoženjska škoda na vozilih ni nastala, policisti so barvo s službenih vozil odstranili sami. Okrog dogodka preiskava še poteka.

Fotografijo oskrunjenega vozila je na svojem Facebook profilu objavil tudi policijski sindikalist Zoran Petrovič, ki je pripisal: "Ukinjanje uprav, policijskih postaj, dežurnih služb ... Račun bi bilo treba poslati tistim, ki so zagovarjali te projekte kljub opozorilom, da bodo nastale na podeželju posledice v zmanjšanju varnosti."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:04 26. Maj 2016.

    Če že niso prebarvali Petroviča, naj mu pošljejo vsaj račun.

  • 18:14 26. Maj 2016.

    Očitno jih niso zastonj! Čestitke tistemu, ki je pobarval policijske nasilneže!

  • 15:19 26. Maj 2016.

    ............... na parkirnem prostoru trebanjske policijske postaje,......kje je to na Marsu ? Še sreča ,da jim niso jajca pofarbali !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.