Varnostnik čaka v hotelu

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Nočitev z zajtrkom. Varnostniku in vozniku dvoposteljna soba v Termah Dobrna.
Oglej si celoten članek

Ministrstvo za notranje zadeve je v Termah Dobrna za dve leti zakupilo dvoposteljno sobo oziroma nočitev z zajtrkom ter garažo za dve vozili. Naročilo je težko 40.150 evrov.

Soba namesto poti domov

Na ministrstvu so bili z informacijami zelo skopi. Povedali so nam le, da je hotelska soba namenjena uslužbencem s centra za varovanje in zaščito (CVZ). Koga varujejo oziroma koga čakajo v hotelski sobi, nam iz varnostnih razlogov niso želeli razkriti.

V bližini živi Janša

Glede na to, da predsednik vlade živi v Šentilju pri Velenju, ki je le dobrih deset kilometrov oddaljen od Dobrne, nas je zanimalo, ali varnostnik in voznik, ki prenočujeta v hotelu, varujeta oziroma prevažata Janeza Janšo, a na vprašanje nismo dobili odgovora.

Varovanje varovanih oseb se sicer razlikuje glede na stopnje varovanja oziroma glede na to, kako pomembno funkcijo v državi opravljajo in kolikšna je njihova ogroženost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 19:24 5. Junij 2012.

    Veliko tega je, dragi mumbly, napisano v Ustavi republike Slovenije! Tisti ki ste na oblasti, mahate z to Ustavo takrat, …

  • 18:46 4. Junij 2012.

    Vem. hahaha

  • 18:45 4. Junij 2012.

    Stanovanja ne morejo najeti, ker je predrago za državo. Sobo v hotelu pa bodo plačali samo ob uporabi, kar pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.