Varuška v omari

Foto: Žurnal24 Na odru se bodo predstavili Rok Matek, Medea Novak, Blaž Valič in Igor Štamulak
Premiera. Iz knjižnih uspešnic na oder prihaja Grozni Gašper.
Oglej si celoten članek

V soboto ob 10.30 bo na odru koprskega gledališča premierno uprizorjena komična srhljivka Grozni Gašper. Knjige o Groznem Gašperju (izvirno Horrid Henry), enem od najbolj priljubljenih junakov otroške literature, so velika uspešnica v svetu, po njih je posneta tudi risana serija. Gledalci v Kopru si bodo lahko ogledali zgodbo o večeru, ki ga otroci uživajo v družbi varuške; ta se pred njimi zateče v omaro. Ven si pa ne upa, ker se boji Gašperjeve udomačene tarantele.

Leta 2008 je bil Grozni Gašper nagrajen za najljubšo prevedeno knjigo v slovenski jezik, po priljubljenosti se kosa s Harryjem Potterjem in Matildo. Odrsko priredbo režiserja Jaše Jamnika je po motivih iz več knjig sestavila Tamara Matevc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.