Vdrl v cerkev, ukradel gotovino in se znesel nad inventarjem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na Goriškem vlomili v cerkveni objekt.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s PU Nova Gorica, je včeraj neznani storilec vlomil skozi okno cerkve v Kromberku pri Novi Gorici in vstopil v notranjost objekta. Našel in prilastil si je nekaj gotovine ter se znesel nad inventarjem. Kot dodajajo policisti, je storilec prostor kasneje zapustil z odtujeno gotovino. Policisti so o kaznivem dejanju obvestili tudi pristojne pravosodne organe, okoliščine kaznivega dejanja pa še preiskujejo. 

Naj spomnimo, februarja letos je v Rovtah pri Logatcu pet moških preteplo, zvezalo in oropalo župnika Janeza Petriča, podobni ropi pa so se dogajali tudi lani. 

Ali so vsi dogodki med seboj povezani, še ni znano.

Najbolj aktualna črna kronika naših krajev na naši spletni strani.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:47 3. Avgust 2021.

    En znan in vpliven slovenec je to nekdaj počel-baje skupaj z bratom,dokler si ni pri enem od vlomilskih pohodov pri …

  • 16:13 3. Avgust 2021.

    Petkovi drogeraši.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.