Vdrli v družbena omrežja ameriške vojske

Foto: EPA
Foto: EPA
Simpatizerji skrajne sunitske milice Islamska država naj bi vdrli v račune družbenih omrežji ameriškega centralnega poveljstva vojske.
Oglej si celoten članek

Simpatizerji skrajne sunitske milice Islamska država so na Twitter in Youtube račun centralnega poveljstva ameriške vojske naložili več vsebin, ki naj bi bile povezane s to skrajno milico. Na Youtube so tako naložili več video propagandnih video posnetkov, na Twitterju pa so med drugim zapisali tudi, da je kibernetski kalifat že tu: "Smo v vaših računalnikih, v vsaki vojaški bazi". Grozili pa so tudi ameriškim vojakom in njihovim družinam.

Twitter in Youtube račun pa so med tem že odstranili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.