Vdrli v stanovanje ter našli otroka in mrtvega moškega

V Ljubljani so danes zjutraj gasilci vdrli v stanovanje, kjer so našli otroka, ki je bil poleg mrtvega moškega. Ta je umrl nasilne smrti.
Oglej si celoten članek

Ob 7.37 so v Stožicah v Ljubljani gasilci ob prisotnosti policije odprli vrata stanovanja, kjer so našli otroka, po naših informacijah gre za deklico, in mrtvega moškega. Kot sporoča policija, je "otrok v sorodstvenem razmerju s pokojnikom", v kakšnem, pa ne navajajo. Moški naj bi umrl nasilne smrti.

Policija je v zvezi z umorom moškega iskala 34-letnega G. P., ki so ga zvečer našli mrtvega. "Preiskava obeh dogodkov še vedno intenzivno poteka, zato podrobnejših informacij trenutno ne moremo podati," so sporočili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:43 7. Oktober 2014.

    Če bi bil morilec " južnak " sigurno nebi objavili njegovega imena in slike<br />ker ja pa slovenc pa lahko …

  • 09:07 7. Oktober 2014.

    Kateri od teh dveh ti je bil prijatelj..

  • 04:54 7. Oktober 2014.

    R.IP.<br />moj prijatelj pogresal te bom <br />upam da si nasu svoj mir bosanac

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.