Več deset mrtvih v Savdski Arabiji

Foto: Žurnal24 Ob eksploziji je izbruhnil požar, ki ga zdaj poskuša pogasiti približno 550 gasi
Požar, ki je sledil eksploziji na plinovodu, je terjal življenja več deset ljudi.
Oglej si celoten članek

V Savdski Arabiji je ponoči v požaru, ki je sledil eksploziji, umrlo najmanj 28 ljudi, ki so delali na plinovodu na vzhodu Savdske Arabije, je sporočila savdska naftna družba Aramco. Vzrok za nesrečo naj bi bila vzdrževalna dela na plinovodu.

V požaru je umrlo 28 ljudi, med njimi 5 delavcev Aramca. Požar je izbruhnil približno 30 kilometrov od plinske ploščadi v kraju Havija. Naftno podjetje, kjer dela veliko tujcev, ni sporočilo števila ranjenih in državljanstva umrlih.

Neimenovani svetovalec savdskega ministrstva za nafto je za AP ocenil, da ni povezave med eksplozijo in vrhom Organizacije držav izvoznic nafte (Opec), ki se danes končuje v savdski prestolnici Rijad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.