Več kot tisoč evrov za klic na 113

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Moški, ki je klical na interventno številko in žalil policiste, bo moral plačati prek tisoč evrov kazni.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so v soboto obravnavali 74-letnega moškega iz Žirov pri Škofji Loki, ki je ta dan večkrat poklical na interventno številko 113 in po telefonu žalil policiste. "Z nedostojnim vedenjem je nadaljeval tudi kasneje, ko je bil v policijskem postopku," so sporočili s kranjske policijske uprave.

Izdali so mu plačilni nalog in mu izrekli globo v znesku 417,29 evrov, a ker je z vedenjem nadaljeval, so ga obravali tudi v drugo in mu še enkratn izdali plačilni nalog z isto globo. Zaradi neupravičenih klicev na številko za klic v sili bo moral plačati še dodatnih 200 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.