V hudi nesreči umrl voznik

Foto: PGD Litija
Foto: PGD Litija
Do trčenja je prišlo okoli 7. ure zjutraj. Cesta je bila dlje časa zaprta.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči v Zgornjem Logu pri Litiji je okoli 7. ure na kraju nesreče umrl 28-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil po napačni strani vozišča. 

28-letni voznik osebnega vozila znamke Citroen saxo je vozil po glavni cesti iz smeri Ljubljane proti Litiji. Pri zgoraj omenjenem kraju je z vozilom zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je najprej oplazil vozilo Kia ceed 29-letnega voznika, nato pa trčil v tovorno vozilo znamke Renault master, 51-letnega voznika. Slednja sta takrat pravilno pripeljala iz nasprotne smeri. 

28-letnik je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče. V nesreči sta bila lažje poškodovana še 51-letni voznik tovornega vozila in njegov 46-letni potnik. Oba sta bila odpeljana v Splošno bolnišnico Trbovlje. 

Zaradi prometne nesreče je bila dlje časa zaprta cesta Ljubljana - Litija pri Zgornjem Logu. 

xxx

Vrsta nesreč v zgodnjih jutranjih urah

Se je pa zjutraj zgodila cela vrsta nesreče. Ob 6.47 se je na vzhodni ljubljanski obvoznici, na razcepu Zadobrova iz smeri Zaloške proti Novim Jaršam, osebno vozilo zaletelo v odbojno ograjo in pristalo na voznem pasu. Lažje poškodovana je bila ena oseba. 

Ob 6.38 sta na križišču v Veliki Loki, občina Trebnje, trčili osebni vozili. Dve poškodovani osebi so odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, eno so morali gasilci PGD Trebnje iz vozila rešiti s tehničnim posegom

Nekaj pred šesto uro pa se je na avtocesti med Višnjo Goro in Grosupljem v prometni nesreči s terenskim vozilom poškodovala ena oseba. 

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:56 12. Julij 2018.

    mlaj bo, pa še petek 13, pa še sončev mrk, pa še kaj

  • 10:16 12. Julij 2018.

    @Lavdan. A se cudis?????Toliko si pa ze "star macek",da poznas "kvaliteto"pisanja tukaj.

  • 10:06 12. Julij 2018.

    Janez še enkrat preberi kar si napisal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.