Večkrat zabodel dve osebi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški z nožem večkrat zabodel svojo partnerko, hudo poškodoval tudi občana, ki ji je pomagal in preprečil še hujši napad.
Oglej si celoten članek

39-letni Jeseničan je svojo partnerko z nožem večkrat zabodel po prepiru na javnem kraju na Koroški Beli na Jesenicah. Dva občana sta mu preprečila, da bi jo zabodel še večkrat, vendar se je spravil tudi nad njiju. Eden je utrpel hude poškodbe. 

"Policisti so storilca ob znatni pomoči občanov izsledili še na kraju, ga obvladali in v nadaljevanju pridržali," pojasnjujejo na PU Kranj. 

Osumljenec, ki so ga v preteklosti že obravnavali zaradi nasilnih kaznivih dejanj, je še vedno v policijskem pridržanju, preiskava še traja, po zbranih obvestilih ga bodo policisti kazensko ovadili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.