Veja ubila turistko v šotoru

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Počitnice na Hrvaškem so se za štiri Romune spremenile v nočno moro. Tridesetletnica je umrla po tem, ko se je z drevesa odlomila veja in padla na šotor.
Oglej si celoten članek

Tragedija se je zgodilo približno ob 4. uri zjutraj v kampu v kraju Orašac blizu Dubrovnika. Veja, ki se je odlomila, je v trenutku ubila 30-letno Romunko, ki je v tistem času spala v šotoru, poročajo hrvaški mediji. Poleg nje sta bila v šotoru še dva prijatelja in njena sestra, ki je utrpela lažje poškodbe in ni potrebovala zdravniške pomoči.

Na prizorišče so takoj po nesreči prišli gasilci, ogled je opravila tudi policija, ki je dogodek označila za nesrečo. Vzrok, zakaj se je veja sploh odlomila, pa še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.