Veleposlanica v zapor

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neuradno. Nekdanja veleposlanica Nataša Vodušek bo morala kmalu v zapor, ker je vinjena povzročila nesrečo.
Oglej si celoten članek

Ljubljansko višje sodišče je po neuradnih informacijah v celoti potrdilo sodbo, s katero so Nataši Vodušek predlanskim na ljubljanskem okrajnem sodišču naložili eno leto zapora in ji za pol leta prepovedali voziti.

Uradno: sodba odposlana

Odločitev višjega sodišča bo sicer uradno znana šele, ko bo Voduškova sodbo prejela. Potrdili pa so nam le, da so sodbo z višjega sodišča odposlali v torek.

Voduškova, nekdanja slovenska veleposlanica v Sarajevu, bo morala v zapor zaradi povzročitve hude prometne nesreče. Vinjena je v križišču prevozila rdečo luč in silovito trčila v Sarajevčana Nijaza Zorlaka, ki je bil po nesreči zato več mesecev v komi. Voduškova je sicer za nesrečo krivila njega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 18:30 6. Februar 2014.

    Žurnalček,bo treba še enkrat v osnovno šolo,da se naučiš osnove pravopisa.In taki ljudje potem nekaj pametujejo.

  • 08:37 13. April 2013.

    razumete da je stara kura mislila da je dobra juha...seveda drugo je kaj petelin te kure pravi.

  • 10:14 12. April 2013.

    družina Vodušek pač, Vladimir Vodušek bi moral v zapor zaradi izsiljevanja, sin dejan (ki je prevzel očetove posle) pa delavcem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.