Veleposlanik na sodišče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Spolna zloraba. Po naših neuradnih podatkih koprski tožilci pripravljajo obtožnico, s katero naj bi nekdanjemu veleposlaniku v Španiji Petru Rebercu očitali spolni napad na še ne 15-letnico. Grozi mu do osem let zapora.
Oglej si celoten članek

Končana preiskava

Na tožilstvu priprave obtožnice proti Rebercu sicer uradno niso potrdili, pojasnjujejo le, da je “zadeva na tožilstvu v reševanju”.

Konec oktobra je namreč koprski preiskovalni sodnik zaključil preiskavo, ki jo je zoper Reberca vodil od sredine julija, ko so ga policisti prijeli in med hišno preiskavo menda zasegli ključne dokaze.

Predložili nove dokaze

Tožilci prav tako niso pojasnili, katere dokaze morajo sodniku tik pred koncem preiskave še predložiti in s tem dopolniti preiskavo o domnevni spolni zlorabi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:09 29. Januar 2012.

    Bo prišla zločinka Barbara Brezigar, pa bo vse uredila... deničarji so smrdljivci, da jim ni para...<br />NE janšizmu!

  • 14:05 29. Januar 2012.

    odrezat jajca in zatlačit v gobec.

  • 13:34 29. Januar 2012.

    ...tiča, odrezat!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.