Velika Pirešica: Vozili čelno trčili

Foto: Žurnal24 Velika Pirešica, prometna nesreča, čelno trčenje, čelni trk Foto: Žurnal24 Velika Pirešica, prometna nesreča, čelno trčenje, čelni trk Foto: Žurnal24 Velika Pirešica, prometna nesreča, čelno trčenje, čelni trk
V sredo zvečer se je v Veliki Pirešici zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Eno osebo so morali prepeljati v celjsko bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Vozili sta v nesreči čelno trčili, so sporočili iz PGE Celje. Pri tem sta bili poškodovani dve osebi, ena pa je bila prepeljana v celjsko bolnišnico.

"Vzrok prometne nesreče je bila neprilagojena hitrost enega od voznikov," so za zurnal24.si povedali na PU Celje. Kot je razvidno iz fotografij, sta vozili tudi popolnoma uničeni.

Na kraju nesreče so sicer ponesrečencem pomagali štirje gasilci PGE Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.