"Velika verjetnost, da je oborožen"

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Policija išče 29-letnega Jureta Trunka iz Ljubljane zaradi nasilnih kaznivih dejanj in groženj. Obstaja velika verjetnost, da je oborožen, opozarja policija.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana zaradi nasilnih kaznivih dejanj in groženj išče 29-letnega Jureta Trunka iz Ljubljane.

Trenutno mesto zadrževanja ni znano. Jure je lastnik osebnega avta Renault Mégane (karavan, letnik 2003), temno rdeče barve, so sporočili iz PU Ljubljana.

Ob tem opozarjajo na veliko verjetnost, da je oborožen.

Vse, ki bi karkoli vedeli o zadrževanju iskane osebe, policija poziva, naj to takoj sporočijo na eno izmed številk policije, intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:27 18. April 2012.

    vzamem nazaj. Zdaj, ko sem prebrala komu je grozil ..:) ga popolnoma razumem.

  • 11:29 18. April 2012.

    šmrkavec jedan. Bi mu jst že pokazala grožnje. Poglejte samo ta izraz na obrazu...

  • 21:34 17. April 2012.

    govedo te je naredilo!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.