Velike težave na spletnih omrežjih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
O težavah poročajo z vsega sveta.
Oglej si celoten članek

Uporabniki Facebooka sporočajo o težavah s spletnim omrežjem; nekateri ne morejo dostopati do svojih računov, drugi ne morejo na njih objavljati vsebin. Težave so se začele pojavljati nekaj pred 16. uro, za zdaj še ni informacij, do kdaj bodo odpravljene.

Pri uporabnikih, ki imajo težave, se pojavi informacija, da gre za "vzdrževalna dela na strani" in da naj bi bile težave "odpravljene v nekaj minutah. Težave vendarle trajajo že nekaj ur.

Podobno je tudi z Instagramom, ki je tudi v lasti Facebooka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:01 28. November 2019.

    Upam, da zasvojenci ne bodo doživeli živčnega zloma, ker njihovi "sledilci" ne bodo dobili svežih informacij o njihovih najnovejših dosežkih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.