Velikonočna smuka

Foto: Žurnal24 (Foto: P. P.)
Letos je na Soriški planini ena od najslabših sezon. Polovico jo je vzela zapora ceste od Podrošta do Sorice, polovico pa slabo vreme.
Oglej si celoten članek

Slaba sezona. Naprave so pognali včeraj, saj med tednom zaradi slabega vremena niso obratovale. Snega imajo dovolj, nadaljnje obratovanje pa je odvisno od vremena; če bo le dovolj mrzlo, bodo naprave še delovale.

Za velikonočne praznike pričakujejo še od sto do 200 smučarjev, nato se bo sezona počasi končala. Letos je na Soriški planini ena od najslabših sezon nasploh, polovico jo je vzela zapora ceste od Podrošta do Sorice, kar je slabo vplivalo na obisk, pol sezone pa jim je nagajalo vreme. Našteli so okoli 15 tisoč smučarjev, v normalni sezoni bi jih 40 tisoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.