Vesele viže so se slabo končale

Foto: Žurnal24 Tak prizor je čakal lastnika avtomobila ob prihodu iz Festivalne dvorane. Svojeg
Veja. Pod težo snega je popustila in poškodovala avtomobil.
Oglej si celoten članek

Prireditev Najlepša viža, ki je bila v soboto v Festivalni dvorani, se je za enega od nastopajočih slabo končala, saj je na mestu, kjer je parkiral svoj avto, našel pravo razdejanje. Polomljena veja, ki je popustila pod težo snega, je padla na avto in ga precej poškodovala.

Parkiral je v bližini javnega stranišča, kjer ne bi smel. "Lastnik ni upošteval navodila organizatorja, ki je nastopajočim zagotovil parkirišča pred dvorano, in parkiral tam, kjer ne bi smel," je za Žurnal24 povedal Boris Sodja, vodja Medobčinskega redarstva Bled in Bohinj.

Večer narodno-zabavne glasbe sta organizirala Turizem Bled in RTV Slovenija, na Turizmu Bled pa so potrdili, da so kljub slabemu vremenu poskrbeli za parkirišče za nastopajoče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.