Veselje je bilo nepopisno

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Potem ko je morala noseča mamica v bolnišnico, sta starša izgubila šest letno deklico.
Oglej si celoten članek

Sinoči sta Sirijca, ki sta s triletno hčerkico z enim od avtobusov z Obrežja prispela v nastanitveni center Srednje ekonomske šole v Celju, povedala, da pogrešata 6-letno hčerkico.

"Medtem ko so včeraj njeno nosečo mamico tik pred odhodom avtobusov z Obrežja odpeljali v bolnišnico in ji nudili pomoč, je šestletna hčerkica odšla na enega od avtobusov, ki so tujce vozili v zbirne centre v Sloveniji," je povedala Milena Tribulin s PU Celje. "Oče in mlajša sestrica sta bila z mamico v bolnišnici in nista vedela, da bo deklica, ki je ostala s skupino na Obrežju, odšla. Starša
sta bila obupana, ker nista vedela, kje je njun mlajši otrok."

Foto: PU Celje Sirska družina

Policisti so danes ugotovili, da je pogrešana 6-letna Sori  s sorodnico v nastanitvenem  centru  v  Gornji Radgoni. Policisti iz Gornje Radgone so deklico okoli poldneva pripeljali k staršema v Celje. Veselje ob srečanju je bilo nepopisno.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.