Veter odkril streho Plečnikovega stadiona

Foto: Anže Petkovšek Plečnikov stadion Foto: Anže Petkovšek Plečnikov stadion Foto: Anže Petkovšek Plečnikov stadion Foto: Anže Petkovšek Plečnikov stadion Foto: Anže Petkovšek Plečnikov stadion Foto: Bogo Tomše Streha Plečnikovega stadiona Foto: Bogo Tomše Streha Plečnikovega stadiona Foto: Bogo Tomše Streha Plečnikovega stadiona Foto: Bogo Tomše Streha Plečnikovega stadiona
Nekaj po polnoči je veter odkril del strehe dotrajanega Plečnikovega stadiona.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Uprave RS za zaščito in varovanje je velik kos pločevine – okoli 250 kvadratnih metrov – ogrožal varnost ljudi.

Posredovali so ljubljanski poklicni gasilci, ki so nevarnost odstranili.

Zaradi tramontane nasedla jadrnica

Okoli 1. ure je močan veter povzročal težave tudi v Portorožu. Zaradi tramontane je nasedla jadrnica s posadko.

Posredoval je čoln Pristaniške kapitanije Koper, ki pa nasedle jadrnice zaradi plitvine in oseke (gladina morja je bila visoka manj kot en meter) ni mogel povleči v globlje vode oziroma posadke vzeti na krov.  Okoli 4.30 je dva člana posadke odpeljal na obalo čoln portoroške marine. Kapitan jadrnice  je  počakal na krovu ter ob višji gladini morja poskušal izpluti.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • gec
    09:41 20. Avgust 2013.

    tvojo mama pa denarno kaznovati,ker je rodila idiota...

  • 09:32 20. Avgust 2013.

    Intervencijo na stadionu bi morali zaračunati Pečečniku in Jankoviću.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.