Veter odtrgal celo kolektorje

Foto: Bralec Tržič veter Foto: Bralec Veter v Tržiču Foto: Bralec Veter v Tržiču Foto: Goran Novkovič Tržič veter Foto: Goran Novkovič Tržič veter Foto: Goran Novkovič Tržič veter Foto: Goran Novkovič Tržič veter Foto: Goran Novkovič Tržič veter Foto: Goran Novkovič Veter v Tržiču Foto: Goran Novkovič Tržič veter Foto: Goran Novkovič Tržič veter
Pristava pri Tržiču. V strehah so zjutraj zazijale luknje, strešniki so padali okoli hiš.
Oglej si celoten članek

Jutro je razgalilo škodo v Pristavi pri Tržiču. Ni odneslo le lahke strešne konstrukcije nadstreška za avtomobile, ampak je veter sinoči zmetal z nekaj hiš tudi težje strešnike. Na nekaj poslopjih so zato zazijale luknje v strehah.

Na eni od hiš pa je močan sunek vetra celo odtrgal kolektorje s strehe in jih zabrisal na tla. Ker se je eden od kolektorjev majal, so morali domačini v največje vetru na streho ponj. Več o posledicah močnega vetra v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:26 8. Januar 2012.

    ni narava tukaj zaradi nas. Ampak smo mi zaradi nje.Človek ne priznava poraza a prednjo pa mora le vsagdo vzeti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.