Ta video morate nujno videti: Zakaj ne podcenjevati epidemije

"Del družbe je okužene, ampak ne vemo točno, kdo ga ima, kdo ga nima."
Oglej si celoten članek

Rok Krulec je svoj pogled na to, kako zmanjševanje resnosti situacije pri virusnih epidemijah, kot je novi koronavirus, neposredno pripomore k več smrtnim žrtvam, predstavil z risanjem.

Na to, kako resno je stanje in kako pomembno je, da se v teh dneh samozaščitimo in ostajamo čimbolj doma, so opozorili tudi infektologi v pismu:

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:02 14. Marec 2020.

    Infektologi se v pismu ne strinjajo z zaprtjem vrtcev! Ne bodo imeli vsi starši možnost ostati doma...bodo zdaj dedki in …

  • 04:38 13. Marec 2020.

    Odgovornost tistih ki so bili na okuženim mestu in nebi bilo tega.

  • 22:03 12. Marec 2020.

    strinjam se z avtorjem izdelka in so ukrepi in teoretično so ukrepi ustrezni, torej toretično po neki teoriji ... skratka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.