Po AC vijugala pri 10 km/h, pospeševala, zavirala, policija pa s filmsko akcijo

Foto: PrtScr Facebook/PU Kranj
Foto: PrtScr Facebook/PU Kranj
"Ko ne gre drugače, nam pomagajo bodice," so ob posnetku akcije zapisali gorenjski policisti.
Oglej si celoten članek

Gorenjske policiste so včeraj obvestili, da se po avtocesti v smeri Gorenjske vozi avtomobil s hitrostjo komaj 10 km/h. Policisti so voznico na daljši razdalji ustavljali, a ni upoštevala znakov. Med priključkom Kranj - zahod (Naklo) in Tržičem je s kombinacijo pospeševanja in zaviranja vozila s hitrostjo med 40 in 120 km/h, med vijuganjem pa je za vožnjo uporabljala tudi odstavni pas avtoceste. 

Iz avtoceste se je izključila v Podtaboru, v Tržiču pa so policisti zaradi neustavitve uporabili še sredstva za prisilno ustavljanje prevoznih sredstev - stinger, ki ga je voznica prevozila. S praznimi pnevmatikami se je ustavila nekaj sto metrov kasneje. 

V dogodku ni bil nihče poškodovan. Materialna škoda je nastala samo na avtomobilu voznice, ki je odklonila preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. 

Po postopku jo je prevzela zdravniška služba. S prekrški bodo policisti seznanili pristojno okrajno sodišče. 

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 13:26 31. Maj 2019.

    Prasici bi bilo potrebno polomiti vse kosti, ostalo pa po zakonu.

  • mph
    10:45 31. Maj 2019.

    Kaj ima za odklonit??? Jo zvezat in na silo vzet vzorec ... kam smo prišli s temi t.i. človekovimi pravicami. …

  • 09:40 31. Maj 2019.

    Nostlagija na Need for Speed 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.