Vinjen Mariborčan napadel policista

Foto: Žurnal24
Pri policijskem ogledu prometne nesreče, ki se je v soboto zgodila na glavni cesti med Dravogradom in Mariborom, je 25-letni vinjeni Mariborčan fizično napadel policista.
Oglej si celoten članek

Po prometni nesreči se je v neposredno bližino kraja nesreče pripeljal avtobus z izletniki. Med njimi je bil tudi 25-letni potnik iz Maribora, ki je bil pod vplivom alkohola, so sporočili s Policijske uprave Slovenj Gradec.

Policist mu je ukazal, naj odide z območja ogleda, vendar tega ni upošteval. Medtem ko se je policist oddaljeval, je ta stekel za njim in ga brcnil v nogo. Nadaljnji fizični napad so policisti preprečili z uporabo fizične sile in plinskega razpršilca. Zoper Mariborčana so odredili pridržanje do streznitve. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja napada na policista pa bo proti njemu podana kazenska ovadba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.