Vinjen med mašo razbijal po cerkvi

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Foto: Tino Juric/PIXSELL
Vinjen moški vdrl v cerkev Vseh svetih v Promajni pri Baški vodi. Razbijal, kričal in pil vino iz keliha.
Oglej si celoten članek

Vinjen 34-letnik je po pisanju 24.sata med mašo v cerkvi Vseh svetih v Promajni pri Baški vodi v Makarski vdrl v cerkev in razgrajal. "Razbijal je, žalil in pil vino iz keliha," poroča hrvaški spletni portal.

Župnik Baške vode Stanko Milanović ga je po pisanju portala vrgel iz cerkve, a se je vrnil in s svojim početjem nadaljeval. Z oltarja je metal svečnike, cvetje in žalil mater božjo. Nato je hodil po zakristiji in pil iz keliha.

Dogodek se je zaključil s posredovanjem policije, ki je moškega prijela. Alkotest je potrdil 2,6 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:00 21. April 2013.

    Ja in? To da je razmetaval res ni primerno in naj bo denarno kaznovan, ampak kaj je pa problem ce …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.