Vinjen vozil brez dovoljenja

Foto: Žurnal24 (Foto: Sabina Gosenca)
Vinjenega 37-letnika iz Mirne Peči so včeraj ustavili brez vozniškega dovoljenja in registriranega avtomobila; na Otočcu in v Novem mestu pa so vlomili v dva avtomobila.
Oglej si celoten članek

Včeraj so policisti v Trebnjem ustavili 37-letnega voznika osebnega avta iz okolice Mirne Peči, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo pa ni bilo registrirano. Kršitelju so odredili preizkus z alkotestom, ki je pokazal, da ima voznik v litru izdihanega zraka 0,41 miligrama alkohola. Ker gre za večkratnega kršitelja, so mu policisti zasegli avto.

Na Otočcu je včeraj neznanec vlomil v osebni avto in s sedeža ukradel torbo, v kateri je bil prenosni računalnik, avtobusne vozovnice in nekaj denarja. Neznanec je lastniku povzročil za okoli tisoč evrov škode, v Novem mestu pa je na parkirnem prostoru nekdo razbil steklo na osebnem vozilu in iz predala voznikovih vrat ukradel moško denarnico, v kateri je imel lastnik dokumente, denar in bančno kartico. Neznanec je lastnika oškodoval za okoli 150 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.