Vinjena voznica trčila v zid tunela

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V predoru Glovec se je ponoči zgodila prometna nesreča. Vinjena voznica, brez vozniškega dovoljenja je trčila v zdi predora. Sopotnik je utrpel hude telesne poškodobe.
Oglej si celoten članek

Ob 1.59 se je na avtocesti v tunelu Golovec v Ljubljani, smer Novo mesto, zgodila prometna nesreča v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Poškodovani sta bili dve osebi, ki so ju s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci Gasilske brigade Ljubljana, je poročala Uprava RS za zasčito in reševanje.

Vinjena trčila v zid

Izkazalo se je, da je nesrečo povzročila vinjena voznica, ki je vozila iz smeri Zadobrove proti razcepu Malence. Zaradi predrzne vožnje je trčila v steno tunela, poročajo Slovenske novice.

Pri tem se je hudo telesno poškodoval sopotnik, medtem ko je voznica utrpela lažje poškodbe. Policisti so pri 31-letnici ugotovili prisotnost alkohola nad dovoljeno mejo, vozila pa je tudi brez vozniškega dovoljenja.

Zoper voznice so tako podali kazensko ovadbo. V prometni nesreči je bilo poškodovano še vozilo s francosko registracijo, še pišejo spletne Slovenske novice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.