Vinjena zapeljala v naraslo reko

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Vinjena 40-letna domačinka je v torek zvečer v kraju Mušenik v občini Črna na Koroškem med vožnjo osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje zapeljala s ceste v jarek narasle struge reke Meže.
Oglej si celoten članek

Iz vozila je še pred prihodom reševalcev in policistov nepoškodovana prišla sama, policisti pa so ugotovili, da je vozila pod vplivom alkohola.

Alkotest pokazal precej alkohola

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, so policisti policijske postaje Ravne na Koroškem voznici odredili preizkus alkoholiziranosti. Po opravljenem preizkusu ji je elektronski alkotest pokazal koncentracijo 0,69 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka oz. 1,38 grama na kilogram krvi.

Zaradi kršitve zakona o pravilih cestnega prometa so policisti voznici odvzeli vozniško dovoljenje.

Za storjeni prekršek vožnje pod vplivom alkohola je predpisana globa najmanj 1200 evrov, vozniku motornega vozila pa se izreče tudi 18 kazenskih točk, kar pomeni prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja, so še sporočili celjski policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.