Vinjeni Zadrčan trčil v Slovenca

Foto: Žurnal24 Vinjeni 36-letni Zadrčan je med svojo eskapado ranil štiri ljudi in poškodoval s
Minulo noč je vinjeni 36-letnik povzorič pravi kaos v Zadru: najprej je trčil v avtomobil s slovenskimi oznakimi, nato pa še v Slovenca, ki je izstopil iz vozila.
Oglej si celoten članek

Incident se je pripetil v petek okoli 22. ure na križišču zadarskih ulic Franja Tuđmana in Stjepana Radića. Vinjeni 36-letnik, doma iz Zadra, se je s svojim vozilom znamke Seat Ibiza zaradi neprilagojene hitrosti zaletel v stoječo vozilo znamke Volkswagen Passat s slovenskimi oznakimi, ki ga je vozila 24-letna Slovenka, poroča Index.hr.

Po trčenju se je 36-letnik za hip ustavil, ko pa je iz Volkswagna izstopil Slovenec (44) in zakorakal na označeni prehod za pešce, je Zadrčan pohodil plin, se zaletel v Slovenca, nato pa pobegnil z mesta nesreče. Štiri osebe so v nesreči utrpele lažje poškodbe: omenjena Slovenca in še dva njuna sopotnika.

Policisti so nevestnega voznika prijeli šele v soboto ob 7. 30. Izmerili so mu kar za dva promila alkohola v krvi. Zadrčan naj bi med begom s prizorišča nesreče poškodoval še pet drugih avtomobilov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.