"Virantovanja je konec, začeli bodo prihajati računi"

Foto: Ukom
Foto: Ukom
Premier Janez Janša je na novinarski konferenci v Metliki dejal, da ne namerava v DZ po zaupnico, saj si država ne more privoščiti štirih mesecev in pol mrtvega teka.
Oglej si celoten članek

"Pustni čas počasi mineva, s tem tudi čas 'virantovanja', zdaj bodo pričeli prihajati računi, torej pripravite denarnice," je aktualno politično situacijo komentiral premier Janez Janša.

Janša, kot je dejal, po nezaupnico v DZ ne namerava iti, ker si država tega ne more privoščiti. "Ko je šel po zaupnico v DZ moj predhodnik, je Slovenija potrebovala štiri mesece in pol, preden smo dobili novo vlado. Mogoče smo si leta 2011 to še lahko privoščili, vendar smo to zelo drago plačali. Danes si tega Slovenija ne more privoščiti, zato po tej poti jaz ne mislim hoditi," je dejal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 64

  • 07:24 14. Februar 2013.

    vrtnica to je zato ker se vsi bojijo prevzeti državo ,ki je v slabi kondiciji so seronje

  • 07:21 14. Februar 2013.

    dragec a to takrat ko si se ti skrival v kleti

  • 06:13 14. Februar 2013.

    Ne me JANŠAT ! ! !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.