Viseči jim ne diši

Foto: Žurnal24 Pogled proti Skalici, kamor bi mestna uprava s Pungerta speljala most za kolesar
Most od Skalice do Pungerta. Skaličani niso navdušeni.
Oglej si celoten članek

Kranj. Stanovalci Skalice se s predlogom gradnje visečega mostu do Pungerta ne strinjajo, je mestno upravo opozoril obiskovalec portala KrPovej. Most je predviden v idejnem projektu ureditve mestnega jedra.

Kar vam pomeni priložnost za sprehod, nam pomeni povečan hrup, nemir, priložnostno parkirana vozila in ponoči prevrnjene smetnjake,” občino opozarja obiskovalec portala. Direktorju mestne uprave Alešu Sladojeviču se zdi most smiseln. Opozoril pa je, da razen idejnega projekta v zvezi z mostom trenutno ne potekajo nobene dejavnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.