Vladni šofer povzročil nesrečo

Foto: Žurnal24 Voznika sta trčila čelno.
Voznik službenega vozila ministrstva za notranje zadeve je povzročil prometno nesrečo, v kateri sta bili dve ženski poškodovani, ena huje.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj pred četrto uro popoldne sta na Cesti na Brdo v Kranju trčili dve osebni vozili. Nesrečo je povzročil voznik BMW-ja.

Fotografije nam je poslal naš bralec, ki je tudi opozoril, da je bil BMW protokolarno vozilo. To smo preverili na kranjski policijski upravi, kjer nam je tiskovni predstavnik Andrej Zakrajšek potrdil, da gre za službeno vozilo ministrstva za notranje zadeve.

Povzročitelj ovaden

© Naš bralec

 
49-letni moški iz okolice Kranja je vozil BMW iz smeri Brdo proti Kranju in v rahlem levem ovinku zapeljal na nasprotno vozišče. Ravno v tem trenutku je iz nasprotne strani pripeljal 51-letnik z osebnim vozilom, v katerem sta bili tudi dve sopotnici.

Vozili sta čelno trčili, 42-letna sopotnica je utrpela hude telesne poškodbe, 12-letnica pa je bila lažje poškodovana. Obe so morali prepeljati v ljubljanski klinični center.

Nastalo pa je tudi precej materialne škode, in sicer po prvih ocenah za 15 tisoč evrov.

Zoper povzročitelja nesreče, torej voznika ministrstva za notranje zadeve, so policisti podali kazensko ovadbo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.