Vlak do smrti zbil peško

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Vlak je v Ljubljani na Letališki cesti zbil 55-letno peško, ki je na kraju nesreče umrla.
Oglej si celoten članek

V petek okoli 15.30 je vlak na Letališki cesti v Ljubljani zbil 55-letno peško, ki je skupaj z 21-letnikom v bližini naslova Letališka cesta 34 v Ljubljani prečkala železniške tire. Predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko je v sporočilu za javnost navedla, da je v smeri Polja pripeljal potniški vlak, ki je vozil na relaciji Ljubljana - Hodoš, in kljub večkratnemu spustu zvočnih signalov in močnem zaviranju trčil v 55-letno peško. Enaindvajsetletniku je prečkanje uspelo.

Zdravstveni delavci Splošne nujne medicinske pomoči so 55-letnici nudili nujno pomoč, vendar žal neuspešno. Odrejena je bila sanitarna obdukcija. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.