Vlak Julijske Alpe odropotal na pot

Foto: Žurnal24 Vlak naj bi prispeval tudi k odgovornemu ravnanju do narave. (Foto: STO)
Zjutraj je na pot prvič odpeljal vlak Julijske Alpe, ki bo v prihodnje za vikende in praznike povezoval Ljubljano in Novo Gorico.
Oglej si celoten članek

Gre za skupni projekt Slovenskih železnic, krajev, združenih v Skupnost Julijskih Alp, Triglavskega narodnega parka ter Slovenske turistične organizacije (STO). Njegov namen je približati Triglavski narodni park in Julijske Alpe čim več gostom in obiskovalcem.

Kompozicijo krasi tudi prav poseben videz, saj bo poslikan s podobami Bleda, Bohinja, Kranjske Gore, doline Soče ter Triglava.

Vlak zjutraj starta v Ljubljani ob 6.50, nato pa pot nadaljuje skozi Jesenice, Bled, Bohinjsko Bistrico in Most na Soči. V Novo Gorico prispe nekaj pred pol enajstih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.