Vlak povozil pešca

Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Polona Movrin Vlak Foto: Polona Movrin Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak Foto: Žurnal24 Vlak
Bralec nas je opozoril, da se na železniški progi ob Cesti Ljubljanske brigade nekaj dogaja. S Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili, da je vlak do smrti povozil pešca.
Oglej si celoten članek

Bralec nas je obvestil, da se na Cesti Ljubljanske brigade "nekaj dogaja". "Vsepovsod okrog je veliko policistov, vlak stoji. Očitno je nekaj narobe."

Vlak povozil pešca

Nekaj minut pred 10. uro je bil OKC PU Ljubljana obveščen o dogodku na železnici. Po do zdaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da je potniški vlak, ki je vozil na relaciji Ljubljana–Šentvid, v bližini Ceste Ljubljanskih brigad povozil človeka. Ta je na kraju dogodka umrl, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

V zvezi z dogodkom policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, identiteta umrlega do tega trenutka še ni znana.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:50 25. December 2011.

    to sploh ne razumem...kako da voznik lokomotive nikoli nič ne vidi?? če je lokomotiva nepregledna ,naj jo inšpektiorji odstranijo iz …

  • 22:35 22. December 2011.

    "...in zeleznicam, ki izgubijo cast in ugled."<br /><br />--ta je dobra.

  • 21:49 22. December 2011.

    Krizar ima sicer prav, vendar pa je zelo neumno trditi, da je bil to samomor ce ne poznate okoliscin. Sicer …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.