Vlak povozil železniškega delavca

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Na delu proge, kjer so se opravljala dela, je vlak do smrti povozil železniškega delavca.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 8. ure zjutraj je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena, da je na železniški progi v naselju Brezovica vlak povozil človeka.

Z zbranimi obvestili  je ugotovljeno, da je več oseb na  omenjenem delu železniške proge opravljalo vzdrževalna dela. V času prihoda kompozicije vlaka (na kar so bli opozorjeni z zvočnim signalom in še pobej za to skrbi eden od zaposlenih) so se vsi umaknili iz železniških tirov.

Ko se je vlak približal pa je  46-letni moški za zdaj še iz neznanega vzroka stopil na tire. 46-letnika je vlak povozil. Utrpel je tako hude poškodbe, da je na kraju umrl, so še sporočili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.