Vlak trčil v otroški voziček

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Leto dni stara deklica nesreče žal ni preživela.
Oglej si celoten članek

Avstrijo je šokirala tragična nesreča, do katere je prišlo včeraj. Vlak, ki se je pripeljal na postajo Puch bei Hellein, je trčil v otroški voziček, v katerem je bila leto dni stara deklica.

V trenutku nesreče je bila pozornost njene 24-letne mame, ki je z dvema otrokoma čakala na vlak za Salzburg, usmerjena na triletnega sina, ki je tekal okrog na postaji. Otroški voziček je brez kontrole zapeljal naprej in se prevrnil na železniško progo.

Deklica ni bila mrtva na mestu nesreče; z reševalnim vozilom so jo prepeljali v bolnišnico, kjer ji zdravniki vendarle niso mogli več pomagati. Poškodbe so bile prehude.

Otrok je bil v vozičku privezan, še poroča OE24.

Nesreča Vlak do smrti zbil deklico

* Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.