Vlak trčil v šolski avtobus

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nesreča je terjala najmanj štiri smrtne žrtve, dva naj bi bila mladoletna otroka. Avtobus je dobesedno prepolovilo.
Oglej si celoten članek

V Franciji je prišlo do tragične nesreče, ko je vlak trčil v šolski avtobus, poročajo lokalni mediji. Po prvih informacijah je nesreča terjala najmanj štiri smrtne žrtve, sedem huje poškodovanih, dva udeležena v nesreči sta lažje poškodovana. Žrtve so stare od 13 do 17 let.

Vlak se je po prvih ugotovitvah policije okrog 16. ure na jugu Francije, na območju Perpignana, zaletel v zadnji del avtobusa. Po izjavah očividcev je bil trk tako silovit, da je avtobus dobesedno razklalo.

Foto: Twitter Neseča v Franciji

Francoska ministrica za promet Elisabeth Borne je dogodek označila za "grozljivo nesrečo" in na Twitterju najavila, da se odpravlja na mesto dogodka, več kot 850 kilometrov stran od Pariza.

Nesreča Vlak do smrti zbil deklico

Več sledi ...

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.