Vlak trčil v vozilo

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
V Spodnjem Kamenščaku v občini Ljutomer je na nezavarovanem železniškem prehodu nasedel voznik osebnega vozila. Skupaj s sopotnikom mu je uspelo vozilo zapustiti, trk z vlakom pa je bil neizogiben.
Oglej si celoten članek

Iz Uprave RS za zaščito in reševanje so sporočili, da je voznik osebnega vozila na nezavarovan železniški prehod zapeljal okoli 8.42 v Spodnjem Kamenščaku v občini Ljutomer.

Skupaj s sopotnikom sta poskušala vozilo odstraniti s prehoda, a jima to nikakor ni uspelo. Zato sta takoj začela opozarjati strojevodjo, a mu vlaka kljub temu ni uspelo pravočasno ustaviti.

Vlak je nato prazno osebno vozilo pred seboj potiskal še okoli sto metrov. Gasilci PGD Ljutomer so odklopili akumulator, pomagali pri odstranjevanju vozila in vršili požarno stražo. Poškodovanih ni bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.