Vlak za poceni elektriko z ZPS bo danes odpeljal

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Le še danes do konca dneva se je mogoče pridružiti akciji Zamenjaj in prihrani, ki jo vodi Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS).
Oglej si celoten članek

V akciji so za prijavljena gospodinjstva prek licitacije izvedli skupinski nakup elektrike in plina, iztržili pa so zelo ugodne cene, ki pri elektriki omogočajo povprečno okrog 70 evrov letnega prihranka, nato pa so spet odprli prijave. 

Na trgu so sicer pojavile zelo primerljive ali pri mesečnem računu celo nekaj centov cenejše ponudbe, a tako Petrol kot Elektro Gorenjska prodaja zahtevata enoletno vezavo, primerljiva ponudba brez vezave je le paket Prihrani več Elektra Celje energija. Več o primerjavi ponudb si preberite na tej povezavi.

Akciji ZPS se je pridružilo več kot 40 tisoč potrošnikov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.