Vlamljal v vikende in v njih prespal

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
V najmanj 15 počitniških hišic je vlomil stari znanec policije, ki je bil večkrat pravnomočno obsojen. Policisti so ga že odpeljali na hladno.
Oglej si celoten članek

Šentjernejski policisti so med junijem in avgustom v okolici Šentjerneja obravnavali več vlomov v objekte. Storilec je vlomil v najmanj 15 počitniških hiš in zidanic ter odtujil nakit, živila in alkoholne pijače. Lastnike je oškodoval za okoli 5.300 evrov, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Prespal je

Policisti so si v vseh primerih ogledali kraje kaznivih dejanj, zavarovali najdene sledi in zbirali obvestila. Med preiskavo so ugotovili, da je storilec v nenaseljene objekte najpogosteje vlomil s silo telesa in v objektih večkrat prespal, so povedali policisti.

Stari znanec policije

V začetku avgusta so policisti odvzeli prostost 35-letnemu moškemu iz okolice Šentjerneja. Osumljenca so v preteklosti že obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, zaradi velikih tatvin je bil večkrat pravnomočno obsojen. Odpeljali so ga na prestajanje zaporne kazni in na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.