Vlamljali v avtomobile

S Policijske uprave Celje so sporočili, da je so neznani na območju Velenja vlomili v tri vozila.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili včeraj obveščeni, da je ponoči neznani storilec v Paški vasi na območju Velenja vlomil v  tri osebna vozila. Razbil je sprednja stranska okna in iz vseh treh avtomobilov ukradel denarnice in torbice z dokumenti ter gotovino.

Da ne puščajte vrednih stvari v avtu, vam bodo verjetno svetovali tudi na Policijski upravi Novo mesto, kjer so včeraj prav tako zabeležili vlome. Eden se je zgodil popoldne na nekem parkirišču. Voznik je pustil delno odprto okno in tat mu je ukradel denarnico z gotovino in dokumente.

Drugi nepridiprav pa je udaril v bližini gozda v okolici mesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:08 28. September 2012.

    Dejte bit mal pozorni na tiste ki so porjaveli na domačem robu gozda!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.