Vlomil v krajnsko sodišče

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neznanec ponoči vlomil v prostore kranjskega sodišča.
Oglej si celoten članek

Na PU Kranj so za STA potrdili, da je ponoči prišlo do vloma v prostor kranjskega pravosodnega organa.

Po neuradnih podatkih naj bi bilo vlomljeno v kranjsko okrajno sodišče.

Še ugotavljajo, ali manjka kakšen dokument

Po neuradnih podatkih je vlomilec preiskal osem prostorov. Po dosedanjih ugotovitvah, iz prostorov ni bila odtujena nobena tehnična oprema v prostorih. Poteka pa preverjanje, ali je bil odtujen kateri od dokumentov, saj je vlomilec dodobra preiskal vse prostore.

Vstopil skozi okno?

Hkrati policija še ugotavlja, kako je vlomilec vstopil v stavbo. Na oknu v drugem nadstropju naj bi bile sicer najdene nekatere sledi vloma, vendar policija preiskave še ni končala.
Kot so povedali na Policijski upravi Kranj, so kriminalisti na kraju opravili ogled, o okoliščinah kaznivega dejanja pa še zbirajo posamezna obvestila, s katerimi bodo seznanili pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.