Vlomil v lokal, ukradel avto in trčil v trgovino

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Policija še vedno išče neznanca, ki se je v sobotnih jutranjih urah odpravil na tatvinski pohod.
Oglej si celoten članek

Ljubljanske policiste so v soboto okoli pol osmih zjutraj obvestili o prometni nesreči na Tomačevski cesti. Ob prihodu na kraj so policisti naleteli na zapuščeno vozilo na pločniku. Na podlagi zbranih obvestil pa se je izkazalo, da ne bodo obravnavali zgolj prometne nesreče s pobegom. 

Policisti so ugotovili, da je neznani voznik Renault Modusa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom, zapeljal čez robnik in trčil v rob stavbe. Vozilo je obstalo na pločniku, kjer ga je pustil. 

Ob iskanju lastnika avtomobila so policisti odkrili, da lastnik vozila ni uporabljal. Neznani storilec je vozilo odtujil in odpeljal z originalnimi ključi, ki jih je vzel iz gostinskega lokala v Tomačevem, v katerega je v noči na soboto vlomil. Poleg ključev avtomobila je neznanca zamikal tudi denar. 

Identiteta storilca trenutno še ostaja skrivnost, a policija nadaljuje s preiskavo dogodka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.