Vlomila v lokal in se skrila v borov gozdiček

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
22- in 24-letnik sta v Novi Gorici vlomila v lokal. Policisti so ju prijeli v borovem gozdičku.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut po tretji uri zjutraj sta dva moška vlomila v enega od gostinskih lokalov v središču Nove Gorice. Razbila sta steklo na oknu in vstopila skozi nastalo odprtino v lokal. Na kraj dogodka so takoj odhiteli policisti. Ko sta jih vlomilca opazila, sta začela bežati in se skrila v borov gozdiček za gledališčem v Novi Gorici, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Policisti so omenjeno območje blokirali in začeli pregledovati teren. 22- in 24-letnega storilca so kmalu prijeli in jima odvzeli prostost na podlagi določil zakona o kazenskem postopku.

Po današnjem opravljenem ogledu bodo policisti oba osumljenca s kazensko ovadbo zaradi protipravnega dejanja privedli in izročili preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v nadaljnji postopek, so še sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.