Vlomilcem stopili na prste

Foto: Žurnal24
Celjski policisti so aretirali tri ljudi, ki jih sumijo, da so v preteklih mesecih vlamljali v novozgrajene hiše na območju Žalca in Celja. Kradli so vse, kar jim je prišlo pod roke: od kuhalnih plošč do prenosnih računalnikov.
Oglej si celoten članek

Maja, junija in julija naj bi vlomili v skupno 15 novozgrajenih hiš, ki so bile tik pred vselitvijo, in povzročili za več kot 80 tisoč evrov škode.

Širok spekter zanimanja tatov
Storilci so iz hiš odnesli steklokeramične in indukcijske kuhalne plošče, električne pečice, jedilni pribor in posodo, lestence, vodovodni material, kopalniško opremo, LCD-televizorje, prenosne računalnike, različno električno ročno orodje in druge vrednejše predmete.

Del predmetov že našli
Kriminalisti so v sodelovanju s policisti policijskih postaj Celje in Žalec pri osumljenih opravili hišne preiskave stanovanj in avtomobilov ter našli del ukradenih predmetov. Zasežene predmete so policisti vrnili oškodovancem. Dva izmed osumljenih so v sredo privedli k preiskovalnemu sodniku celjskega okrožnega sodišča, ki ju je po zaslišanju izpustil na prostost, so še zapisali na celjski policijski upravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.