Vlomilci konec tedna delali nadure

Foto: Žurnal24 Irena Dovžan in Todor Toša Sebešan imata pomisleke, da pri vlomih morda ni šlo l
Le pobalinstvo? V eni noči vlomljeno v sedem lokalov. Policija bo ponoči poostrila nadzor.
Oglej si celoten članek

V noči na soboto so neznani storilci/storilec na Bledu vlomili v trgovino z oblačili Bon & Ami, vinoteko Zdravljica in gostinski lokal Irish Pub, v Kranjski Gori pa v dva gostinska lokala, trgovino in pekarno.

“Ko sem zjutraj (v soboto, op. p.) prišla v službo, sem v sosednji vinoteki opazila priprta vrata in polomljeno ključavnico. Enako stanje sem našla tudi v naši trgovini. Bila sem šokirana!” je povedala Irena Dovžan, prodajalka v omenjeni trgovini.

Leon Keder, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj, je v sporočilu zapisal, da so neznani storilci iz vseh lokalov odnesli manjšo količino menjalnega denarja, po okoli sto evrov. “Res je, da k sreči niso odnesli ničesar vrednejšega, je pa žalostno, da se to dogaja na Bledu. Morda je šlo za pobalinstvo, lahko pa je to začetek česa hujšega,” je dejal Todor Toša Sebešan, solastnik vinoteke Zdravljica.

V Irish Pub že petič
V Irish Pub so, kot je povedala lastnica lokala Tatjana Rajakovič, vlomili že petkrat. “Ni prijeten občutek. Grozno je!” je dejala. V soboto je bilo v pogovorih Blejcev slišati, da se ne počutijo varne, eden od domačinov pa je dejal, da bi se ponoči skozi Bled morali pogosteje sprehoditi policisti s psi. Robert Račman, komandir blejske policijske postaje, je pojasnil, da je že zdaj ob koncih tedna ponoči na terenu njihova opazovalna služba. “Vsekakor bomo okrepili naš nadzor in povečali navzočnost policistov, občani pa naj bodo pozorni na vsa nenavadna dogajanja,” je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.