Vlomilci odnesli pol zaboja piva

Vlomilci so iz gostinskega lokala v Zagradcu odnesli pol zaboja piva in alarmno napravo.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili 10. 3. 2016 nekaj minut po polnoči obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Zagradcu. Vlomilci so v lokal vlomili skozi vrata in pri tem sprožili alarm. Iz notranjosti so odnesli pol zaboja piva in alarmno napravo. 

Prijavitelj je policiji podal opis vozila, s katerim so se vlomilci odpelali, na podlagi katerega so policisti na območju PU Novo mesto izsledili vozilo. V vozilu so bile tri osebe, in sicer 16- in 21-letna moška ter 17-letna ženska. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih okoliščin so moškima odvzeli prostost, žensko pa po končanem postopku izpustili, saj ni bilo zakonskih pogojev za odvzem prostosti. 

V nadaljevanju so policisti na podlagi sodne odredbe opravili hišno preiskavo, v kateri so bili najdeni ukradeni predmeti. Osumljena bosta danes stopila pred preiskovalnega sodnika. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:03 13. Marec 2016.

    Drugo polovico so pustil pa v hladilniku , za pol !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.