Če ga prepoznate, pokličite policijo

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Storilec je vlamljal na območju Vač pri Litiji.
Oglej si celoten članek

Litijski policisti iščejo neznanega moškega, ki je osumljen dveh kaznivih dejanj vlomov na območju Vač pri Litiji. Zaradi vlomov je nastala večja premoženjska škoda, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

V kolikor bi kdo osebo prepoznal ali pa imel kakšne druge koristne informacije o navedenih vlomih, naj se zglasi ali pokliče na Policijsko postajo Litija ali pokliče številko 113, lahko tudi anonimno na 080 1200. ''Prav tako pozivamo vse, ki na tem območju živijo, da na policijo prijavijo vsa tovrstna kazniva dejanja, četudi je premoženjska škoda manjša,'' dodajajo na PU Ljubljana.

Foto: PU Ljubljana Neznani vlomilec. Obenem svetujejo, da se ob odhodu od doma zaklenejo vrata in zaprejo okna ter vklopi alarmna naprava. Ključev naj se ne pušča na skritih mestih, za večje dragocenosti in gotovine pa je primernejši najem sefa. V času odsotnosti naj se ne daje vtisa, da je objekt prazen.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:41 16. Junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala …

  • 13:10 16. Junij 2022.

    Gotovo je stari znanec policije . Policaji naj se sprehodijo in začno delati za kar jih plačujemo . Kot je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.