Vlomili v bencinski servis v Kanalu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neznanec je ponoči vlomil v bencinski servis v Kanalu ob Soči.
Oglej si celoten članek

Policija je bila o vlomu obveščena ob 3.52. Neznanec je vlomil v bencinski servis in iz njega ukradel večjo količno cigaret različnih blagovnih znamk. Po prvih ugotovitvah je vrednost ukradenih cigaret približno 5.000 evrov. O dogodku so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika in pristojno novogoriško okrožno državno tožilstvo.

Policija naproša vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko policiji dali koristne informacije, naj nemudoma pokličejo na Policijsko postajo Nova Gorica na telefonsko številko 05/303 44 00, pišejo na elektronski naslov pp_nova_gorica.pung@policija.si ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oziroma kličejo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.